Yılbaşı kutlamaları için geri sayım başladı.İlk akla gelen soru yılbaşında ne yapmalıyız? Lezzetli yılbaşı yemekleri hazırlamanız için ilk yapmanız gereken yılbaşından birkaç günönce belki haftalar önce yılbaşı menüsünü belirlemek olmalıdır. Hem alışverişi hem de yemeklerinizin hazırlıklarını aynı güne bırakırsanız bu sizi fazlasıyla yoracaktır. Eğer menü hazırlamakta kararsızsanız ve ne hazırlayacağınızı bilmiyorsanız, Kübra catering’intariflerinden faydalanabilirsiniz. Menüyü hazırlarken dikkat etmeniz gereken diğer bir nokta,misafirlerinizin seveceği yemeklerden oluşan yeni yıl sofrası hazırlamak olmalıdır.Herkesin damak zevkine uyacak bir yılbaşı menüsü hazırlamalısınız. Masa süslemelerine ve masa düzenine dikkat etmelisiniz.
İlk dikkat çeken yer masa olacaktır. Fazla aşırıya kaçmadan yapacağınız küçük detaylar misafirlerinizin hoşuna gidecektir. Masanızı hazırlarken hangi bardakları kullanacağınızı da belirlemeniz gerekecektir.Tuz, karabiber ya da özel soslar kullanılacaksa masada oturan tüm misafirlerinizin erişebileceği yerde olmasına dikkat etmelisiniz. Gerekirse birden fazla koyabilirsiniz. Mezeler için de aynı kural geçerlidir.Masanın bir ucundaki meze diğer tarafta da olmalıdır ki konuklarınız her birinin tadına kolayca bakabilsin.Sunum en az yiyecekler kadar önemli. Bir tabakta aynı anda çok fazla seçenek sunmamaya çalışın.Böylesi bir düzen karışık görünür.Faklı yiyecekleri farklı tabaklarda servis edin.
Bir takımınız yoksa sorun değil, basit bir tabakla da sunum yapabilirsiniz ama asla kâğıt tabak kullanmayın ve hiçbir yiyeceği kâğıt peçete ile sunmayın! içki olarak evde yapacağınız kokteylleri servis edecekseniz,bunun için sürahilerinizi kullanabilirsiniz. Açık büfe yemek servisi yapacaksanız, bütün servis tabaklarını ve gerekli malzemeleri sofrada hazır bulundurmalısınız. Yemek sofrasını da yılbaşı süsleriyle ve çiçeklerle dekore ede bilirsiniz. Misafirleriniz 6 kişiden fazla olacak ise açık büfe düzeninde bir menü hazırlaya bilirsiniz.
Yemek sonrası davetleriniz için kokteyl menü hazırlayabilirsiniz. Mini köfteler, kanepeler, zeytin, cips, kuruyemiş, peynir gibi bir menü hazırlayabilirsiniz. İçki menünüzü seçerken, davetlilerin zevklerine uygun olan içkileri seçmeye özen gösterin. Dolabınızda bol bol buz ve saat 24.00 için şampanya bulundurmayı unutmayın.Alkol tüketmeyenler için çeşitli meyve suları ve doğal aromalı içecekler tercih edebilirsiniz. Misafirleriniz için hazırlayacağınız aperatifler ile zamanı dolu dolu yaşayabilirsiniz.
Hindi, yılbaşı yemeklerinin vazgeçilmez lezzetlerindendir.Ana yemek olarak masanın en ortasında tüm mükemmelliğiyle yerini alır.
Bunun yanında birbirinden lezzetli mezeler, ara sıcaklar, çerezler, meyveler ve tatlılar da yılbaşı sofrasından eksik olmazlar.Yılbaşında ne yapacağımı bilmiyorum, çokta kararsızım diyorsanız ve fazlasıyla misafiriniz gelecekse yapa cağınız en güzel şey bir catering firmasıyla anlaşmak olacaktır. İstediğiniz yemeklerin listelerini çıkarıp iyi ve kalite standartlarına uygun bir yemek firması ile anlaştığınızda lezzetli yemekler ortaya çıkarabilirsiniz Ve size sadece o anın keyfini çıkarmak kalacaktır.
İşyerleri, fabrikalar, okullar, şantiyeler ve kamplarda ki personel için gerekli her yerde sözleşme bazında toplu yemek hizmetlerini en iyi şekilde sunarız.
Teklif İsteyinTEKLİF AL
Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!
Teklif Al